Cautare
, Forbes Staff

Imobiliare |
|

MVGM va achiziționa divizia de property management a JLL în Europa continentală

Compania olandeză MVGM și firma de consultanță imobiliară JLL anunță că au ajuns la un acord prin care MVGM va prelua divizia JLL de property management din Europa Continentală, inclusiv echipele specializate în managementul centrelor comerciale.
 aboneaza-te
MVGM JLL

În același timp, cele două companii au încheiat o alianță care le va permite ca în viitor să dezvolte și să deservească o bază comună de clienți.

“Această tranzacție reprezintă un pas important în creșterea companiei și este în linie cu strategia MVGM. Creăm astfel nu numai un lider european pe piața de property management, ci și un partener specializat pentru clienții noștri, cu vastă experiență. Clienții noștri, care operează la nivel international, vor beneficia de un parteneriat care combină expertiza dobândită la nivel international și cea oferită de echipele locale și expertiza digitală, inclusiv în colectarea și vizualizarea datelor. În același timp, angajații noștri – actuali și viitori – vor avea oportunitatea de a face parte dintr-o organizație dinamică”, a afirmat Menno van der Horst, Directorul General la nivel international al MVGM.

Scopul MVGM este să devină un lider pe piața de property management din Europa. MVGM a crescut rapid în ultimii cinci ani prin intermediul mai multor achiziții. Cele mai importante achizitii realizate cu succes au fost PropertyFirst din Germania în 2019, fuziunea cu Verwey în 2018 și achiziția companiei Actys în 2016.

“Această vânzare și alianță cu MVGM oferă echipelor noastre de specialiști în domeniul property management din întreaga Europă oportunități de creștere și de dezvoltare în viitor. Alianța cu MVGM oferă în continuare accesul clienților la cele mai bune servicii de property management și ne permite să asigurăm acestora o gamă largă de servicii imobiliare în întreaga Europă continentală, iar prin intermediul partenerului nostru de încredere, inclusiv de property management. Avem încredere în alianța cu MVGM prin intermediul căreia vom dezvolta și deservi o bază comună de clienți”, a precizat Guy Grainger, Director General în zona EMEA la JLL.

MVGM va integra în etape noile activități în afacerea sa curentă, în colaborare cu JLL, tranzacția urmând să fie închisă separat în fiecare țară, în perioada septembrie-decembrie 2019, după ce MVGM va obține toate aprobările de la autoritățile de reglementare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii