FacebookTwitterLinkedIn

Weekendul trecut Musk l-a provocat pe CEO-ul Twitter, Parag Agrawal, la o dezbatere publică pe tema procentului de bots de pe platforma de social media, potrivit Reuters.

“Să dovedească publicului că Twitter are mai puțin de 5% conturi false sau spam-uri!,” a spus Musk într-un tweet. Musk a deschis și un sondaj de opinie prin care întreabă utilizatorii dacă mai puțin de 5% din utilizatorii zilnici ai Twitter sunt falși sau sunt spam.

Joia trecută Twitter a negat validitatea unui comentariu al lui Elon Musk potrivit căruia acesta a fost păcălit să semneze contractul de $44 de miliarde pentru cumpărarea companiei.

Musk a deschis un proces legal împotriva Twitter în 29 iulie, care escaladează lupta sa împotriva companiei și prin care pretinde că nu s-a retras din acordul de cumpărare fără motiv solid. 

În timpul weekendului trecut Musk a spus că dacă Twitter i-ar pune la dispoziție metoda de eșantionare pe care o folosește pentru a confirma că toate conturile sondate sunt reale, atunci acordul de cumpărare a Twitter va putea continua în termenii agreați.