FacebookTwitterLinkedIn

Compania MOL România Petroleum Products Cluj a activat două spații de servicii pe Autostrada 1 (A1) Nădlac – Sibiu, iar alte patru spații de servicii vor fi deschise în perioada imediat următoare pe A1, în zona localității Pianu și în zona localității Calnic. 

Pe lângă carburanții comercializați sub brandul MOL EVO, stațiile vor oferi posibilitatea alimentării cu GPL (mai puțin stațiile de pe A1 Km 428+310 dreapta/stânga – Bătești) și puncte de încărcare pentru vehicule electrice.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat darea în folosință a celor două spații de servicii ca urmare a contractelor de concesiune încheiate cu societatea cu sediul în Cluj-Napoca.

În iulie, MOL a deschis primele două stații dintre cele 14 dispuse pe autostrăzile Nădlac – Sibiu (A1), Pitești – București (A), Cernavodă – Constanța (A2), parte din contractul de concesiune servicii încheiat cu CNAIR.

Cifra anuală de afaceri a filialei clujene a grupului ungar MOL, controlată integral de MOL Hungarian Oil & Gas Public LTD Company, a ajuns la 7,9 miliarde lei anul trecut, având un profit net de 349 milioane lei.