FacebookTwitterLinkedIn

„Modex crede cu tărie în puterea educației. Credem în schimbarea vieții oamenilor și în modelarea societății în care trăim prin tehnologie. Acesta a fost unul dintre principalele motive care au stat la baza lansării Modex Academy, un alt pas pe care Modex l-a făcut pentru a contribui la procesul educațional și pentru a promova beneficiile noilor tehnologii în viața fiecăruia dintre noi. Zilele acestea mulți oameni au rămas acasă după ce majoritatea țărilor a impus restricții, pentru a reduce extinderea focarului de coronavirus”, a precizat Mihai Ivașcu, CEO și fondator Modex.

Dezvoltat de Modex, cursul îi ajută pe toți cei care îl urmează să înțeleagă mai bine tehnologia blockchain și care este impactul său asupra sectorului de afaceri și a societății în ansamblu. Cei care se înscriu sunt introduși treptat în concepte cheie ale tehnologie blockchain, criptomonede, protocoale informatice și registre distribuite. Cursul oferă, de asemenea, o incursiune în istoria complexă a blockchain-ului.

Cursul de Business Analyst al platformei Modex Academy a fost conceput intenționat pentru persoane fără pregătire tehnică, urmărind să facă blockchain-ul înțeles pentru oricine.