Cautare
, Contributor

Modă |
|

Modelul Catrinel Menghia este imaginea blugilor preferați ai vedetelor de la Holywood

true-religion-spring13-ad-2.jpg
Catrinel Menghia a devenit imaginea cunoscutului brand denim american True Religion. Românca a realizat un pictorial pentru campania de primăvară-vară 2013, în decorul idilic al Paradise Cove, California.

Fotograful Camilla Akrans și stilistul Julie Von Boehm i-au creat lui Catrinel o imagine sexy, dar în același timp inocentă, potrivită cu filozofia brandului.

True Religion a fost fondat in 2001 de catre Jeffrey Lubell, un veteran al industriei de jeanși din SUA, care – tipic poveștilor americane de succes – și-a început afacerea în adolescență, odată cu prima pereche de jeanși ruptă, decolorată și peticită. Coordonatele brandului sunt clare: denim autentic, cu aspect vintage și croială clasică.

,,În lume există o singură religie, iar aceea este a oamenilor. Toți poartă denim, iar noi vrem să se simtă și să arate bine in jeanși”, spune Lubell.

Gama True Religion cuprinde modele pentru femei, bărbați și copii. Unul dintre cele mai apreciate este „Joey”, devenit popular datorită cusăturilor asimetrice, colorate și a buzunarelor supradimensionate. Printre fani se numără celebrități precum Angelina Jolie, Megan Fox, Kate Hudson sau Jennifer Lopez.

În România, True Religion este distribuit prin intermediul magazinului Sport/Couture din Băneasa Shopping City.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii