FacebookTwitterLinkedIn

„Continuăm să ne redefinim modelul operațional, să simplificăm procesele și continuăm digitalizarea. În ceea ce privește costurile, continuăm să eficientizăm și să le optimizăm. Dacă totul merge bine în primele luni, anul acesta vom investi puțin mai mult ca anul trecut”, a spus Miroslav Majoros, CEO Telekom România.

Obiectivul companiei de anul acesta este de a câștiga noi clienți. De asemenea, Telekom se concentrează pe robotizare și automatizarea proceselor și investește în echipele din call-center. Deși șeful subsidiarei locale afirmă că Telekom va continua restructurările, în prezent, compania are 200 de poziții deschise.

„Ne concentrăm mai mult pe clienți decât pe competiție, credem că așa putem adăuga mai multă valoare. Ceea ce ne împinge să ne dezvoltăm mai repede și să evoluăm mai repede. Ne concentram investiția în echipe și în capacități”, a adăugat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business.

Veniturile consolidate ale Telekom România au crescut cu 5%, până la 980 de milioane de euro, în cel de-al patrulea trimestru al anului 2019, încheiat la 31 decembrie 2019, conform datelor publicate de OTE Group.

Citește și: Telekom România a înregistrat venituri consolidate în creștere cu 5%, până la 980 mil. euro, în T4 2019