FacebookTwitterLinkedIn

Mirela Retegan și Gașca Zurli și-au propus să le deseneze zâmbete pe chip! Au început cu un spital, acum 10 ani. Acum au ajuns la 9 spitale și aproape 1000 de copii pentru care pregătesc, de câteva ori pe an, suprize Zurli – jucării, jocuri, cărți, produse de igienă sau pijamale.

Anul acesta, de 1 Iunie, vor să ajungă, din nou, la fiecare copil internat în secțiile de oncopediatre cu zâmbete și cadouri, cu mesaje de încurajare de la oameni și de la persoane cunoscute publicului larg.

Pe coridoarele secțiilor de oncopediatrie viața se numără în zile. În zile mai bune și mai puțin bune. Toate discuțiile se învârt în jurul analizelor, chimioterapiei, citostaticelor.

Eu am înțeles care e rolul nostru în viața lor: trebuie să-i facem să râdă! Să zâmbească, să trăiască emoții frumoase. Știu sigur că împreună putem face minuni, împreună desenăm zâmbete pe chipuri pe care au curs prea multe lacrimi de durere., spune Mirela Retegan, inițiatoarea campaniei.

Cu ce poți să ajuți astăzi? Donează o sumă, oricât de mică, pentru cadourile copiilor din secțiile de oncopediatrie. Convinge câțiva prieteni să participe și ei!

Fii Ajutor Zurli! Împreună înveselim 1 Iunie în secțiile de oncopediatrie din 9 spitale românești!, completează Mirela.

DONEAZĂ AICI: https://nouageneratie.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=19551

Fiecare donație se transformă într-un cadou care înseamnă un mesaj de iubire. Obiectivul campaniei este să strângă fondurile necesare pentru 1.000 de cadouri!

În ultima săptămână din luna mai, Caravana Zurli se va transforma în curierul iubirii și va ajunge, pe rând, la 9 spitale de oncopediatrie din țară, pentru a le oferi cadourile celor mici.

Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule este o campanie inițiată de Mirela Retegan și susținută de Fundația Zurli. În decursul ultimilor ani, fondatoarea Zurli a reușit să ajungă în secțiile de oncopediatrie, la copiii bolnavi de cancer și la părinții lor, de câteva ori pe an, în orașe precum București, Craiova, Timișoara, Cluj Napoca, Tg. Mureș, Iași, Constanța, Brașov.

Întrebări și informații suplimentare puteți afla pe email: contact@zurli.ro.

Ziua Copilului e pentru toți copiii, mai spune inițiatoarea campaniei. Împreună putem să punem Zâmbetul înapoi pe chipurile lor!