FacebookTwitterLinkedIn

Producătorul de brânzeturi Mirdatod estimează o cifră de afaceri de 20 milioane euro în acest an, în creștere cu 48% față de nivelul de 13,5 milioane euro în 2021, ca urmare a eficientizării operațiunilor prin utilizarea sistemelor furnizate de firma Senior Software. Compania lucrează, alături de un partener american, la un nou brand, și urmează să își exporte produsele și în SUA.

”În momentul de față, cu ERP de la Senior Software, lucrurile sunt mult mai facile, situațiile și informațiile vin mult mai repede. Am implementat inclusiv preluarea comenzilor pe tabletă, fapt care permite transmiterea și vizualizarea stocurilor în timp real. Sistemul este de mare ajutor și în zona de producție pentru că ne oferă, în doar câteva zeci de secunde, date despre materii prime, consum, cantități și despre absolut orice din producție”, a declarat David Todoran, administratorul Mirdatod Prod.

Mirdatod apreciază că avansul afacerilor este stimulat de utlizarea serviciilor furnizororului de sisteme software Senior Software. În ultimii 4 ani, compania a redus semnificativ timpii de lucru și costurile și a obținut acces în timp real la informații cheie.

Activitatea producătorului și distribuitorului de brânzeturi și alte derivate din lapte a început în anul 1995, ca o afacere de familie. Compania are 185 de angajați.

Mirdatod Prod deține 2 fabrici (în Ibănești și Reghin), unde procesează zilnic 80.000 litri de lapte colectat de la peste 4.000 de fermieri din zona județului Mureș.

Senior Software este furnizor de sisteme software și are 7 divizii prin care implementează sisteme de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania are peste 180 de angajați.