FacebookTwitterLinkedIn

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian Veştea, a semnat, luni, 56 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”, în valoare totală de 622.708.364,89 de lei.

Contractele au fost semnate la sediul ministerului, împreună cu o parte din beneficiarii proiectelor şi au, ca principale obiective, modernizarea drumurilor de interes local şi a infrastructurii stradale, înfiinţarea sau extinderea branşamentelor la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, precum şi construirea şi modernizarea unor poduri, arată un comunicat al ministerului.

“Aştept de la dumneavoastră să demaraţi proiecte integrate de alimentare cu apă, sisteme de canalizare, de distribuţie a gazelor, pentru modernizarea infrastructurii de drumuri, consolidarea sau construirea de poduri, toate acestea în folosul comunităţilor pe care le administraţi. După semnarea contractelor, vă solicit ferm să urmăriţi executarea lucrărilor în conformitate cu proiectele depuse, astfel încât cetăţenii să beneficieze în cel mai scurt timp de serviciile de care au nevoie”, le-a precizat ministrul Veştea primarilor prezenţi la eveniment.