FacebookTwitterLinkedIn

Ministerul Energiei solicită celor interesaţi transmiterea de expresii de interes pentru proiecte de investiţii pentru centrale electrice cu ciclu combinat cu turbine pe gaz, prin Fondul pentru Modernizare.

“În vederea elaborării şi adoptării documentelor programatice necesare apelului/apelurilor ce va/vor fi lansate pentru selecţia proiectelor din cadrul acestui domeniu de investiţii ce vor beneficia de finanţare din Fondul pentru modernizare, Ministerul Energiei solicită celor interesaţi transmiterea de expresii de interes pentru proiecte de investiţii pentru centrale electrice cu ciclu combinat cu turbine pe gaz (CCGT), conform modelului prezentat în anexa la acest anunţ”, informează Ministerul Energiei, referitor la Fondul pentru Modernizare, potrivit news.ro.

Expresiile de interes vor fi transmise până în 5 august, ora 17,00, la adresa de email: fonduri.europene@energie.gov.ro.

”Menţionăm faptul că informaţiile au caracter informativ, fiind necesare scopului mai sus menționat. Transmiterea expresiei de interes nu implică asigurarea finanţării acestui proiect din Fondul pentru modernizare”, afirmă Ministerul Energiei.

Guvernul a aprobat, în luna mai, Ordonanţa pentru funcţionarea Fondului pentru Modernizare, care are o valoare de aproximativ 13 miliarde de euro.