Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Reinventarea României |
|

Mike Hăpoianu, General Manager Mindspace România și Polonia: “România este pregătită să fie competitivă la nivel internațional”

În această perioadă dificilă, un optimism practic vine și dinspre segmentul infrastructurii pe zona spațiilor de birouri și telekom. Mike Hăpoianu, General Manager Mindspace România și Polonia este de părere că România are o infrastructură pregătită în ceea ce privește aceste sectoare pentru a asigura o bună funcționare a business-urilor.
 aboneaza-te
Mike Hapoianu

„Consider că, în acest moment România este pregătită să fie competitivă internațional cu alte companii din această zonă. Segmentul de mindspace de pe piața autohtonă a fost afectat parțial de efectele pandemiei de coronavirus. Din acest punct de vedere cel mai mult au avut de suferit companiile mici, pentru că linia de business a firmelor mari nu a fost deloc afectată de transferarea modului de lucru acasă. Sincer însă nu văd nicio diferență între ce a fost în trecut și ce este acum, din punct de vedere al evoluției acestui tip de infrastructură”.

Mike Hăpoianu susține că dovada cea mai palpabilă care demonstrează că acest tip de infrastructură este unul competitiv stă în faptul că tot mai multe companii cu capital străin aleg să-și dezvolte afacerea și în piața din România.

„Companiile mari globale din această industrie nu și-au schimbat planurile cu privire la derularea business-ul din România, dimpotrivă în ultimele două luni multe dintre ele și-au dezvoltat strategia, și-au crescut numărul de angajați”, a punctat GM Mindspace România și Polonia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii