Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Microsoft și Tik Tok: Provocări tehnice

Oferta Microsoft de a prelua Tik Tok de la proprietarul său chinez ByteDance va fi o adevărată provocare ce ar putea testa răbdarea administrației președintelui Donald Trump.
 aboneaza-te
TikTok

Oferta Microsoft de a prelua Tik Tok de la proprietarul său chinez ByteDance va fi o adevărată provocare ce ar putea testa răbdarea administrației președintelui Donald Trump, informează Reuters. Până la 15 septembrie, Trump acordă companiei Microsoft șansa de a  elabora un model pentru o achiziție menită să protejeze datele personale ale americanilor, care vor fi stocate pe aplicația Tik Tok.

Până atunci, președintele a emis un ordin prin care interzice aplicația. În prezent, Microsoft negociază o perioadă de tranziție în care să poată să preia anumite tehnologii ale aplicației de la ByteDance după înțelegerea stabilită cu compania chineză pe 2 august.

Întreruperea folosirii aplicației Tik Tok în America ar putea dura aproximativ un an, după cum au hotărât președintele Trump și Congresul american. Aplicația Tik Tok este similară din punct de vedere tehnic și funcțional cu Douyin, o aplicație care este disponibilă doar în China. Tik Tok împărtășește resurse tehnice cu Douyin, deținută tot de ByteDance.

În urmă cu câteva luni, ByteDance a început să lucreze la separarea tehnologică a celor dpuă aplicații pe fondul controalelor din partea guvernului Statelor Unite.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii