Cautare
, Contributor

Tech |
|

Microsoft lansează cursuri gratuite pentru limbajul de programare JavaScript

Programatorii dornici să construiască aplicații browser pot profita de cursul video Microsoft JavaScript gratuit.  
 aboneaza-te
microsoft

Microsoft a continuat tutorialele Python pentru începători pe YouTube cu o nouă serie, menită să îi învețe pe programatorii începători limbajul de programare JavaScript, scrie znet.com.

Microsoft a lansat pe YouTube un curs video compus din 51 de părți, pentru a-i ajuta pe programatorii interesați să construiască aplicații browser să învețe JavaScript, să folosească kit-uri de dezvoltare software (SDK) și cadre JavaScript relevante, cum ar fi Google Angular.

Obiectivul nostru este să vă prezentăm suficient JavaScript pentru a vă oferi fundamentul necesar pentru a începe să lucrați prin porniri rapide și tutoriale axate pe framework-uri și SDK-uri care utilizează JavaScript“, transmit reprezentanții Microsoft.

JavaScript a devenit limbajul preferat pentru construirea aplicațiilor browser și a aplicațiilor desktop și mobile. Dezvoltatorii folosesc, de asemenea, mediul runtinme JavaScript open-source Node.js pentru codul server-side.
Tutorialele Microsoft asista, de asemenea, participanții la configurarea unui mediu de dezvoltare cu popularul editor Visual Studio Code al Microsoft, precum și la instalarea Node.js ca runtime JavaScript. JavaScript este în general una dintre primele trei cele mai populare limbaje în diferiți indici de limbaj de programare, inclusiv IEEE Spectrum și RedMonk.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii