Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Microsoft a fost victima unui atac cibernetic. Peste 20.000 de organizaţii au fost compromise

Peste 20.000 de organizaţii din Statele Unite au fost compromise în urma accesării de către hackeri a serviciului de e-mail al Microsoft.   
microsoft

Hackerii au accesat mai multe sisteme informatice prin vulnerabilităţile serviciului de e-mail al Microsoft, scrie Reuters.

Deși Microsoft a lucrat pentru a remedia situația, atacurile hackerilor continuă, și din ce în ce mai multe date sunt expuse.

Clienţii afectaţi ar trebui să contacteze echipele de suport pentru sprijin şi resurse suplimentare”, a precizat Microsoft, adăugând că lucrează cu agenţiile guvernamentale şi cu firmele de securitate pentru a-i ajuta pe clienţi.

Un grup de hackeri din China, denumit de Microsoft “Hafnium”, a accesat serviciul de e-mail al companiei, începând din luna ianuarie. Hackerii au identificat patru vulnerabilităţi și au extras de la distanţă informaţii din inboxuri. Datele a peste 20.000 de organizaţii din SUA au fost compromise.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii