FacebookTwitterLinkedIn

Simona Halep, numărul trei în clasamentul WTA, o apreciază pe Bianca Andreescu, care este noua vedetă a tenisului feminin. Simona spune despre Bianca că are un ″viitor frumos″⁣, după ce jucătoarea canadiană de origine română a câştigat titlul la Indian Wells 2019.

„Am văzut un rezumat. A jucat foarte bine. Ştiam de câţiva ani că este destul de puternică pentru a înfrunta jucătoare de top. A făcut o treabă foarte bună şi vreau să o felicit. Are un viitor foarte frumos, deoarece e tânără şi nu se gândeşte la presiune în acest moment. Cred că e destul de puternică să facă faţă′’, a spus Halep într-o conferinţă de presă susţinută la Miami, potrivit site-ului WTA.

Simona Halep şi Bianca Andreescu s-au întâlnit prima oară în 2016, la turneul de la Montreal. „Îmi aduc aminte că ne-am antrenat împreună în Canada, la turneul de acolo, acum doi sau trei ani. Îmi amintesc că i-am spus că e destul de puternică pentru a face pasul către tenisul profesionist. Doar ne-am antrenat, deci nu am observat prea multe, iar apoi nu ne-am mai întâlnit”, a mărturisit Halep.

Simona Halep (27 ani) a vorbit despre diversitatea noii generații și s-a amuzat: “Mă simt bătrână! Când văd fete de 17, 18 ani, încep să mă simt bătrână şi nu îmi place”. Apreciază varietatea de campioni din 2019,

Jucătoarea apreciază varietatea de campioni din 2019, cum în fiecare din primele 13 săptămâni existând o câştigătoare diferită, pentru prima oară în istoria WTA, potrivit stirileprotv.

″Cred că e un lucru bun pentru tenis. E bine pentru că fiecare are şansa de a câştiga şi fiecare are mai multă încredere că e o şansă pentru fiecare. Faptul că turneele sunt mai deschise le face mai interesante pentru fani, dar şi pentru noi. Nu mai e ca înainte, când Serena câştiga totul. Acum lucrurile stau diferit”, a afirmat Halep.