Cautare
, Contributor

Shopping |
|

MIAKI  – decorațiuni de vis pentru pereții  din camera copilului tău

Tot mai mulți părinți acordă o atenție sporită detaliilor care conturează designul din camera copilului, iar MIAKI vine în întâmpinarea acestora cu o ofertă unică și diversificată de tablouri, tapet și stickere de inspirație nordică. Sabina Popa, fondatoarea proiectului, ne povestește despre armonie în design și pasiunea de a decora – cu stil - pereții din camera copilului, Miaki.ro fiind singurul magazin de copii nișat pe decorațiuni de pereți.
Simulari-draw-jungle_01-FIN-1200x1006

Sabina Popa,  fondatoarea Miaki, alături de sursele ei de inspirație, Mia și Achim

Ce te-a determinat să pornești acest proiect?

Când Mia a venit pe lume, în urmă cu doi ani și jumătate, mi-am dorit să-i decorez camera într-un spirit favorabil creativității și al dezvoltării emoționale. Însă piața autohtonă a decorațiunilor de perete pentru camera copilului stătea sub semnul unui clișeu clasic: tablouri cu personaje Disney, tapete inexpresive, monotone, culori țipătoare etc. Mi-am zis că mentalitatea unde camera copilului înseamnă doar o însăilare de obiecte de mobilier și jucării trebuie depășită. Și așa a apărut MIAKI – ofertă unică de tablouri, tapet și stickere de inspirație nordică.

Care este semnificația numelui Miaki?

Mi se pare fantastic cum unele nume se potrivesc atât de bine produselor pe care le reprezintă. La fel e și în cazul brandului MIAKI – o denumire de care sunt foarte mândră din două motive: are o poveste și sună extraordinar de bine. Deși pare inspirat din cultura japoneză, Miaki este, de fapt, un acronim care provine de la numele copiilor mei, Maria și Achim.

Ce ți-ai propus să aduci nou în lumea decorațiunilor de perete atunci când ai lansat Miaki?

Se știe că în procesul de conceptualizare a camerei celui mic, un părinte va ține cont întotdeauna de anumite detalii, adică spațiul să răspundă nevoilor copilului, să fie funcțional, să fie sigur. Eu am vrut să completez această paletă de caracteristici prin adăugarea detaliilor ce țin de originalitate și confort, acel „coziness”, să-i spun așa.

Originalitatea este dată de echipa noastră de graficieni extrem de talentați care creează toate modelele de tapet, de tablouri și, acum, și propria colecție de stickere. Păstrăm linia tendințelor dictate de profesioniști și venim cu
„ceva”-ul nostru care, cumva, se regăsește în toate produsele. Confortul, însă, vine din paleta de culori plăcute, culori care nu obosesc, ci păstrează atmosfera caldă din cameră.

Care sunt cele mai solicitate și apreciate produse Miaki?

Toate produsele Miaki sunt iubite în egală măsură. Tapet, tablouri, stickere, decorațiuni din lemn. Multe dintre acestea se pot combina, clientul având posibilitatea să creeze un decor complet cu produsele noastre. Tapetul este deosebit, dar nu toată lumea are curajul să umple un perete cu un desen. În acest caz, se poate combina un set de tablouri cu stickere.

Ce vă definește pe piață?

Ne mândrim cu un tip de tapet unic în România. Printat dintr-o singură bucată, pe material foarte natural, tapetul Miaki se montează extrem de ușor. Se aplică adezivul pe perete și apoi tapetul trebuie doar fixat. Calitatea materialelor folosite, în general, ne definește pe piață. Ramele sunt și ele deosebite, îmbinate frumos, din lemn, cu protecție din plastic de 2 mm, deci nu se curbează, și sunt sigure pentru copii. Stickerele sunt realizate din materiale ecologice, iar toate decorațiunile din lemn sunt lucrate aici, în România.

Ce îți dorești pentru Miaki în viitor?

Vreau ca Miaki să fie primul loc unde vine orice părinte, prieten, bunic, care dorește să cumpere ceva pentru a decora pereții camerei de copil. Planul mai ambițios este să ne lansăm și pe piața internațională, întrucât ne scriu multe persoane din afară. Am livrat tapet în toată Europa, în special pentru românii stabiliți acolo. De asemenea, ne  propunem să deschidem un showroom în București, unde să ne întâlnim cu clienții și să realizăm proiecte frumoase împreună.

Un sfat de care să ținem cont atunci când vrem să suprimăm monotonia pereților din camera copilului.

Îndrăzniți! Camera copiilor merită un design inedit care să le sporească creativitatea. Un perete accent vă scutește de alte obiecte decorative. Și nu uitați că bebelușul crește, iar camera lui trebuie să fie gândită în perspectivă. Alegeți decorațiuni care să se potrivească și mai târziu!

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii