FacebookTwitterLinkedIn

Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, prezentă pe piața SMT – AeRO a Bursei de Valori București, a lansat o nouă linie de business, Meta Homes. Aceasta va avea rolul de a promova proprietățile aflate în portofoliul trustului, clienții având astfel contact direct cu proprietarul, dar și acces la prețuri competitive fără comisioane de intermediere.  

„Odată cu lansarea propriului departament de vânzare, clienții vor avea acces în mod direct la toate proprietățile aflate în portofoliul companiei, dispunând de toate detaliile direct”, a declarat Oriol Casellas Deig, CEO al Meta Estate Trust. 

„În acest moment, Meta Homes propune cca. 40 de proprietăți finalizate sau cu finalizare imediată din segmentul  premium în București și Ilfov”, a adăugat Oriol Casellas Deig. 

Modelul de business al Meta Estate presupune investiții în segmentul imobiliar, cu un ciclu scurt de rotație a capitalurilor, cu focus pe segmentul rezidențial urban mare. Compania a derulat două plasamente private și o ofertă publică de vânzare de acțiuni, în urma cărora  capitalul social al companiei a ajuns la valoarea de 87 de milioane de lei. 

De la înființare și până în prezent, Meta Estate Trust a investit peste 24 milioane de euro în 25 de proiecte imobiliare, realizând până acum exit total din 8 dintre acestea.