FacebookTwitterLinkedIn

Compania s-au mutat în noul spațiu de  birouri cu o suprafață de aproape 700 de metri pătrați. Tranzacția a fost intermediată de agenția Knight Frank, prin consultantul Oliver Derksen.

Calea Floreasca-Barbu Văcărescu (CFBV) sau copilul crizei, ajuns la maturitate

„Conceptul din spatele proiectelor noastre – „Workplaces by Skanska” creat plecand de la nevoile chiriasilor se bazează pe patru principii de dezvoltare sustenabilă: mediul de lucru, localizarea, profitabilitatea chiriașilor și construcțiile verzi. Implementarea conceptului in  Green Court Bucharest e validată inca o data de parteneriatul cu Merck, companie de vârf din domeniul farmaceutic, cu o reputație impecabilă și tradiție îndelungată.” a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România. „Echipa Merck căuta o locație, care să îi asigure eficiență, productivitate și vizibilitate – atribute pe care Green Court Bucharest le oferă din plin.”

„Compania Merck Romania avea nevoie de spațiu suplimentar deoarece echipa urma să se mărească, în plus își dorea un sediu mai vizibil și care să reflecte noua imagine a companiei. În Green Court am reușit să creăm un spațiu aerisit și eficient ce a devenit inspirație pentru echipă. Credem că alegerea inspirată a unui spațiu de birouri este o investiție în afacere și echipă,”  spune Laura Pricopciuc, Communications responsible Merck Romania. Merck a fost fondată în 1668 și este prezentă în 66 de țări, având 50.000 de angajați la nivel mondial.

Proiectul Green Court Bucharest a fost dezvoltat utilizând tehnologii și soluții sustenabile, printre ele numărându-se fațada eficientă energetic care reduce transferul termic solar contribuind la confortul termic interior, un sistem de ventilație cu aport sporit de aer proaspăt ce contribuie la crearea un mediu de lucru sănătos , sisteme de iluminat eficiente din punct de vedere energetic dotate cu senzori de mișcare și intensitate, zone de parcare pentru biciclete și facilități pentru bicicliști (vestiare și dușuri), dar și stații de alimentare pentru mașinile electrice.

Skanska demarează construcția la Campus 6

Clădirea de birouri C din cadrul Green Court Bucharest asigură un spaţiu de închiriere de aproximativ 16.300 m2, are 12 etaje la suprafaţă şi o parcare subterană de trei etaje, cu 242 locuri de parcare. Proiectul a fost finalizat pe 1 iunie 2016 și are în prezent un grad de ocupare de 83%, majoritatea chiriașilor fiind companii din IT&C.