FacebookTwitterLinkedIn

În lunile aprilie și mai, sunt programate pentru deschidere 7 magazine noi Mega Image și Shop&Go în Ilfov, Bacău, Timișoara, Cluj și Iași.

De la începutul anului și până în luna martie, 17 magazine noi au fost deschise, 11 format Mega Image și 6 Shop&Go, astfel: 9 magazine în București și Ilfov, 3 magazine în Cluj, două magazine în Timișoara, un magazin în Brașov, Prahova și Dâmbovița.

“În această perioadă, care pune la încercare economia, e important să continuăm investițiile, să ne implicăm și să o susținem prin noi locuri de muncă. Acum mai mult decât oricând venim alături de noi comunități și le oferim tot ce au nevoie pentru necesarul de alimente în apropierea casei, prin formatele noastre de magazine de proximitate. Încurajăm toți clienții noștri să aleagă produsele de la producătorii locali, în special legumele de sezon Gusturi Românești, pe care le aducem în magazine direct de la fermieri români, proaspete, imediat după ce au fost culese,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Pentru toate deschiderile de noi magazine, Mega Image va contribui și la crearea de noi locuri de muncă și va angaja noi colegi în echipă, pozițiile comerciale specifice de lucru în magazine.