FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, au avut loc următoarele modificări în structura organizațională:

Emil Ilin a preluat funcția de Vicepreședinte Comercial, poziție ocupată anterior de către Mircea Moga, înainte de numirea în poziția de Director General Mega Image. Având o experiență de peste 20 de ani în domeniul comercial, Ilin a condus în ultimii ani departamentul Buying Fresh și a avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea și implementarea strategiei comerciale a companiei, fundamentată pe crearea unei experiențe complete la cumpărături.

În noul său rol, coordoneaza operațiunile comerciale ale companiei, din zonele de business sourcing, category management, branduri proprii, e-commerce și siguranță alimentară.

Alina Vlădoianu Teau a preluat funcția de Vicepreședinte Legal. Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul juridic, Alina Vlădoianu Teau  s-a alăturat echipei Mega Image în anul 2010. În noul său rol,  va continua să aibă o contribuție importantă la succesul și dezvoltarea Mega Image, participând activ atât la implementarea inițiativelor strategice ale companiei, cât și a celor din zona proprie de responsabilitate.

De asemenea, ea reprezintă Mega Image în cadrul diverselor organizații din care compania face parte precum FIC, Coaliția și Concordia, și ocupă funcția de Vicepreședinte al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR). Este avocat din anul 2000 și membru al Baroului Olt.

Hadewych Vermunt a preluat funcția de Vicepreședinte Financiar – poziție ocupată anterior de Lucian Vilau, înainte de numirea acestuia drept CFO în cadrul companiei Albert din Cehia. Hadewych Vermunt face parte din echipa Ahold de șapte ani, timp în care a coordonat activitățile de Raportare Financiară și Managerială, precum și Business Services Finance Ahold Europa, și a deținut roluri precum Senior Director Group Control Reporting și Vicepreședinte Financiar Albert Heijn. În noua sa funcție, conduce operațiunile financiare ale companiei și are o contribuție importantă în conturarea și implementarea strategiei de dezvoltare a companiei pentru următorii ani.

„Imediat după ce am preluat ștafeta la conducerea Mega Image, am început să ne organizăm pentru a ne continua dezvoltarea pe mai departe. Schimbarea este necesară pentru a atinge obiectivele ambițioase pe care ni le-am propus, iar pentru acest lucru mă bucur să am alături o echipă matură, care și-a depășit mereu limitele”,  a declarat Mircea Moga, noul Director General Mega Image.

Astfel, noul comitet executiv Mega Image, sub conducerea lui Mircea Moga, este format din: Mihai Spulber, Vicepreședinte Senior Operațional; Emil Ilin, Vicepreședinte Comercial; Adrian Nicolaescu, Vicepreședinte Marketing, Comunicare și Sustenabilitate; Hadewych Vermunt, Vicepreședinte Financiar; Ileana Alexandru, Vicepreședinte Resurse Umane; Alina Vladoianu, Vicepreședinte Legal.