FacebookTwitterLinkedIn

Start-upul Meetlocals.ro caută o finanțare pre-seed de 250.000 de euro pentru dezvoltare și extindere în afara țării. Prima țară din planul pentru extinderea internațională este Bulgaria.

„Pe termen scurt, vom dezvolta parteneriatele B2B pe care le avem deja cu partenerii revânzători și furnizori, implementat cu succes în hoteluri mici și mijlocii, iar pe termen lung țintim să fim un jucător puternic pe piața din România, apoi în Sud-Estul Europei”, a spus Elena Oprea CEO și fondator al Meetlocals.ro.

În această etapă, start-ul vizează atragerea fondurilor în schimbul transferului a 10% din capital.

După această operațiune, prognozată să aibă loc în următoarele șase luni, compania are în vedere să ridice o rundă nouă în faza de seed, de 500.000 euro.

Afacerea lansată în Constanța are la bază un sistem de rezervări în care sunt integrate diverse activități, de la tururi ghidate, trasee montane, excursii, zbor cu parapanta, rafting, lecții de ski până la transferuri, sau degustări de vin, lecții de gătit sau intrări la spa.

Start-upul are în portofoliu peste 300 experiențe, iar până la începutul lui 2023 și-a propus să aibă contracte cu furnizori din toate orașele mari din România.

Spre sfârșitul anului 2024 start-up-ul urmează să se extindă și în zona de est a Europei.