FacebookTwitterLinkedIn

Potrivit reprezentaților companiei, 753.082 de acțiuni au fost subscrise ca urmare a exercitării dreptului de preferință al acționarilor înscriși în registrul acționarilor la data de 27 octombrie 2017. La acestea se adaugă 1,3 milioane de acțiuni oferite în cadrul unui plasament privat.

Astfel, suma totală ridicată de MedLife de pe piața de capital este de 67,56 de milioane de lei, conform reprezentanților MedLife.

Prețul acțiunilor oferite prin plasament privat a fost stabilit la 33 de lei pe acțiune, iar acționarii care și-au exprimat dreptul de preferință vor beneficia de un discount de 0,25 lei pe acțiune, respectiv un preț de 32,75 lei. Din perspectiva capitalurilor proprii, suma ridicată va permite MedLife realizarea obiectivelor propuse acționarilor pe termen mediu, compania continuând să ținteasca o creștere semnificativ mai mare decât cea a pieței, atât prin dezvoltare organică, cât și prin achiziții”, au declarat reprezentanții operatorului de servicii medicale.

Procesul de ridicare de capital prin emisiune de acțiuni a fost asistat de catre Schoenherr și Asociații SCA și Wood & Company Financial Services AS.

Legendă foto: Mihail Marcu, CEO-ul și președintele MedLife.