FacebookTwitterLinkedIn

MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, a deschis un nou Centru de Excelență în Medicina Materno-Fetală la Timișoara, în urma unei investiții de un sfert de milion de euro. Integrat sub umbrela Medici’s, centrul va oferi servicii complexe pentru diagnosticarea și îngrijirea sarcinilor cu risc. 

„Investițiile MedLife în Timișoara, cumulate cu cele bugetate pentru anul 2024, se vor ridica la cca 20 de milioane de euro. Intenția este de a transforma Timișoara într-una dintre principalele platforme medicale private ale României, cu impact euroregional”, declară Dr. Adrian Bădescu, fondator, asociat și director general al Clinicilor Medici’s din Timișoara, parte din Grupul MedLife.

Noul centru din Timișoara este specializat atât în diagnosticul și monitorizarea sarcinilor cu risc crescut de anomalii, cât și în intervenții la nivelul fătului. De altfel, acesta este unul dintre puținele centre din întreaga țară în care se pot realiza proceduri intrauterine în vederea identificării și tratării unor eventuale patologii ale fătului. 

În rețeaua MedLife, există în prezent diverse servicii, disponibile la nivel național, de monitorizare a sarcinii: la Centrul de Medicină Materno-Fetală și Reproducere Umană Asistată din București; Centrul de Fertilitate MedLife Polisano Sibiu; două Centre de Medicină Materno-Fetală din București și Timișoara; Servicii de obstetrică și neonatologie în cele patru maternități din București, Brașov, Sibiu și Arad.