Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Meciul Paris Saint-Germain – Istanbul Başakşehir, din Champions League, a fost întrerupt din cauza unor remarci rasiste ale arbitrului de rezervă Sebastian Colțescu

Meciul dintre Paris Saint-Germain şi Istanbul Başakşehir a fost întrerupt în min. 16, la scorul de 0-0, din cauza unor remarci rasiste din partea celui de-al patrulea arbitru, românul Sebastian Colţescu, informează Radio România Actualități.
Fotbal

Turcii au părăsit terenul la doar 14 minute de la începerea meciului, după ce un membru al stafului tehnic al echipei din Istanbul, un camerunez, l-a acuzat pe arbitrul de rezervă, Sebastian Colţescu, că a vorbit despre el folosit cuvântul  „négro”, notează Radio România Actualități.

S-a iscat un schimb de replici tensionat, la marginea terenului, cel jignit întrebând-l pe arbitrul român, în engleză  De ai spus négro? De ce? Te-am auzit spunând asta!”.

„Este extrem de grav dacă un arbitru îşi permite un astfel de comportament” – comentau jurnaliştii francezi, în timpul transmisiei în direct a altercaţiei.

După ce jucătorii turci au refuzat să mai joace, au părărist terenul şi cei de la Paris-Saint Germain, în semn de protest faţă de presupusul derapaj raisist.

Potrivit jurnaliştilor francezi, vedetele echipei pariziene, Neymar şi Mbappe, s-au alăturat şi ei celor care i-au cerut explicaţii arbitrului Colţescu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii