Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

MEC România devine oficial Wavemaker România, noua agenție de media, conținut și tehnologie

Wavemaker, noua agenție de media, conținut și tehnologie, parte din GroupM, care a fost creată recent din fuziunea la nivel global dintre agențiile de media MEC și Maxus, este prezentă oficial în România.
Oana_Padure_CEO_Wavemaker

Wavemaker România activează oficial începând de astăzi sub conducerea Oanei Pădure, în calitate de CEO, continuând mandatul început în 2014 ca CEO al MEC România.

Oana Pădure, CEO Wavemaker România: „Parcursul nostru în ultimii trei ani și jumătate a fost o transformare continuă prin care am reușit să devenim o echipă pregătită pentru viitor. Avem profesioniști tineri, creativi, foarte pasionați de ceea ce fac, de care sunt foarte mândră. Tranziția la Wavemaker este un pas natural în evoluția echipei noastre și reprezintă o reconfirmare a angajamentului pe care îl avem, acela de a livra soluții eficiente de comunicare pentru a susține business-ul clienților noștri”.

Noul brand, Wavemaker, este construit și susținut de un set de valori ale celor două culturi existente în agențiile care au fuzionat, MEC, respectiv Maxus.

Noua agenție Wavemaker va finaliza întregul proces de rebranding la nivel global până în ianuarie 2018 și va avea birouri în 90 de țări, cu peste 8.500 de angajați.

În 2016, agenția Mediaedge:cia România (MEC) a avut o cifră de afaceri de 25,38 milioane de euro și a raportat un profit net de 326.667 euro, conform datelor de la Ministerul Finanțelor Publice. Cifra de afaceri a fost mai mare cu 234% față de anul precedent. Majorarea se explică atât prin preluarea contului de media Vodafone, cât și din cauza modificării legii privind publicitatea TV, care a permis agențiilor de media să revină la televiziuni în postura de cumpărători de timpi de publicitate pentru clienții acestora.

În România, firma GroupM Media Operations, parte a concernului mondial GroupM (WPP), coordonează agențiile Wavemaker, MediaCom și Mindshare.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MICI AUDIENȚE – OCTOMBRIE 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii