FacebookTwitterLinkedIn

Campania KFC Killer Discounts, dezvoltată de grupul de publicitate McCann Worldgroup România și agenția de media UM România, a fost premiată în cadrul celei de-a doua gale a competiției internaționale Global Best of the Best Effies, câștigând primul Global Grand Effie pentru România.

Campania a fost premiată la categoria Brand Experience-Services, după ce local a câștigat două Gold-uri la Effie România 2021.

Dintre cele 60 de campanii nominalizate, doar 12 au reușit să castige mult-râvnitele premii. Competiția internațională din 2022 a fost deschisă tuturor deținătorilor de Gold și Grand Effie locali, din toate regiunile și din toate programele naționale de Effie.

KFC Killer Discounts a fost unica nominalizare din România, câștigând în premieră primul Global Grand Effie din țara noastră.

Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC România: „Suntem onorați că am adaugat încă un premiu internațional în portofoliul KFC Romania, cu o campanie definitorie pentru strategia noastră de marketing – inedită, inovativă, relevantă. KFC este un brand experience-focused, iar acest premiu, pentru un proiect dedicat nișei de gaming, este o reconfirmare a experiențelor unice pe care le oferim clienților noștri. Mulțumim tuturor agențiilor partenere implicate în acest proiect care a presupus extrem de multă creativitate și muncă”.

Cătălin Dobre, Co-CEO & Chief Creative Officer McCann Worldgroup România: „Avem o istorie de premiere. Ne-a crescut inima când am reușit să aducem Grand Prix-urile de la Cannes în România, acum suntem extraordinar de bucuroși să aducem un Global Grand Effie în țară. O vedem ca pe o celebrare a relației pe care o avem cu clienții noștri ambițioși și ca pe o reușită pentru creativitatea și strategia românească, în general.”

Mihai Trandafir, Managing Director UM Romania: „Ne bucurăm că am reușit să dezvoltăm o conversație reală între KFC și gamerii din țară noastră, fiind implicați de la începutul proiectului prin expertiza noastră în comunitățile digitale, precum și prin engagementul creat în canalele media relevante în cultura lor. Aceste proiecte executate creativ și prin media sunt cele care aduc nu numai rezultate reale în business-ul clientului, dar și apropie consumatorii de mărcile lor iubite, pentru care lucrăm zi de zi.”

Campania KFC Killer Discounts este parte a strategiei KFC pe segmentul de gaming și a fost realizată în colaborare cu agențiile McCann Worldgroup Romania, UM Romania, Nexus Gaming și Golin România.