FacebookTwitterLinkedIn

În săptămânile și lunile următoare, pentru MaxBet România urmează o perioadă de creștere accelerată marcată prin deschiderea de noi locații și consolidarea poziției sale de lider.

„Această tranzacție coincide cu noi investiții care ne permite să continuăm să creștem. Apartenența la un grup atât de puternic înseamnă suport strategic și capital. Investițiile nu se vor limita la deschiderea de noi locații, ci și la crearea de valoare adăugată prin îmbunătățirea experienței clienților în sălile de jocuri MaxBet și specializarea angajaților. Vorbim despre investiții substanțiale pentru a dezvolta o companie într-un mod durabil și responsabil. Vom continua să fim atenți și să investim în succesul programelor desfășurate de Asociația Joc Responsabil, concentrându-ne pe educație și prevenirea dependenței de jocurile de noroc”, a declarat Ioana Bazavan, director general al MaxBet România.

Înființată în 2002, Maxbet România 1400 de angajați și 117 locații în 15 orașe, în 2019, înainte de pandemia Covid-19, având o cifră de afaceri de 133 de milioane de euro.

Novalpina Capital are un fond total de angajament de peste 1 miliard de euro și o prezență puternică în întreaga Europă, în mai multe domenii de activitate precum healthcare, B2B, software și jocurile de noroc.