FacebookTwitterLinkedIn

Marius Ivan, coproprietar al companiei de dezvoltare imobiliară Creativ Global Property, alături de irlandezul Tom Quinn, a intrat în afaceri imediat după Revoluţie. El a construit companiile Dufa şi Henkel Bautechnik, pe care le-a vândut ulterior şi a intrat în imobiliare. Constructorul clădirii Xerox a dezvoltat şi proiectul de birouri NorthGate, un ansamblu de două imobile, cu o suprafaţă utilă de 21.000 metri pătraţi. Împreună cu partenerul său irlandez, Marius Ivan intenţionează să construiască un ansamblu imobiliar mamut în Pipera, care va cuprinde locuinţe, spaţii de birouri şi comerciale. Cei doi au anunţat cu doi ani în urmă că sunt dispuşi să investească circa 800 milioane de euro în complexul care va ocupa 12 hectare.

Marius Ivan deţine în prezent afacerea Global Real Invest, în parteneriat cu nemţii Interpares Mobau Interbaustoff. Societatea activează pe piaţa de vânzare de materiale de construcţii şi decoraţiuni şi are clienţi atât end-useri cât şi firme. Afacerea Global Design este poziționată mai sus decât reţelele de magazinele de bricolaj precum Praktiker sau Hornbach şi a fost fondată în 2004. Marius Ivan este originar din Craiova, unde a şi intrat în afaceri. Este unul dintre antreprenorii în serie din România.

Omul de afaceri este pasionat de sport, activitate care nu a lipsit niciodată din viaţa sa. Antreprenorul practică golf şi a jucat baschet timp de 16 ani la Universitatea Craiova.