FacebookTwitterLinkedIn

Albumul a fost realizat de către echipa Manhitects, în colaborare cu parteneri din Italia, Germania și Marea Britanie și cu participarea Bernhard Roetzel, cel mai cunoscut autor de cod vestimentar la nivel mondial. Prefața lucrării este scrisă deBernhard Roetzel care, prin experiența sa și a numeroaselor colaborări cu cei mai importanți designeri și croitori din întreaga lume, inclusiv cu cei ai Casei Regale a Marii Britanii, este considerat o autoritate în domeniu.

Autorii albumului vin către bărbații care vor să descopere „arta vestimentară masculină” cu informații despre istoria costumului bărbătesc, despre diversele stiluri vestimentare, despre codurile formale și accesorii.

„Albumul The Art of the Suit a fost realizat pentru a întâmpina nevoia bărbaților din zonele de business de a cunoaște și înțelege cultura vestimentară masculină. Este conceput să cuprindă toată informația de care are nevoie un bărbat ca să își susțină deciziile legate de costumul pe care îl poartă. Până în prezent, nu a fost lansat niciun alt material similar în România, cu excepția traducerii, în 2009, a cărții lui Bernhard RoetzelGentleman. A Timeless Guide to Fashion.

Compania Manhitects a fost înființată în anul 2017 și oferă servicii internaționale de arhitectură de imagine masculină. Confecționarea elementelor vestimentare este realizată de către echipa companiei, care își are sediul în București, iar materialele provin de la cele mai importante țesătorii din Anglia și Italia.