FacebookTwitterLinkedIn

Retailerul de materiale de construcţii MAM Bricolaj aniversează vineri, 21 ianuarie, primul său an de tranzacţionare prin piaţa AeRO din cadrul Bursei de Valori Bucureşti (BVB) și anunță că intenționează să deschidă zece magazine până în 2024.

Potrivit ultimului raport public al companiei, MAM a finalizat anul trecut extiderea spațiului din Morarilor, estul Bucureștiului, urmată în martie de inaugurarea unui nou magazin în zona  Ghencea-Militari. Acesta a presupus o investiție de 1,65 milioane euro în clădire, teren și amenajare, plus încă 0,9 milioane euro în capital de lucru necesar.

Alte investiții majore s-au făcut pentru achiziționarea de echipamente tehnologice noi în Atelierul Morarilor (integrat prin achiziția Geomam PAL Group) și Atelierul Luică.

Tot anul trecut s-a contract o linie de credit pentru capital de lucru cu Raiffeisen Bank și Banca Transilvania în valoare de 3,5 milioane de lei, pentru aprovizionarea cu marfă și deschiderea noilor magazine.

Planurile de dezvoltare ale companiei prevăd deschiderea a 10 magazine MAMBricolaj până la finalul anului 2024.

Următorul pe listă ar fi trebuit să fie un magazin în Brașov, însă MAM a anulat contractul de închiriere pentru spațiul de 1.500 mp în octombrie, anul trecut, „pentru nerespectarea termenului contractual de predare a spatiului inchiriat, ca urmare a inregistrarii unor intarzieri operationale din partea Locatorului,” se spune în raportul MAM Bricolaj.

Credit foto: Facebook MAM