Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Magazinul online de fashion ABOUT YOU s-a lansat pe piața din România

Magazinul online de fashion de origine germană ABOUT YOU s-a lansat pe piața locală, România fiind a zecea țară în care acesta își face intrarea, după Germania, Austria, Elveția, Olanda, Belgia, Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria.
 aboneaza-te
lansare About You 1

ABOUT YOU poate fi accesat de pe orice dispozitiv: desktop, tabletă și mobil, prin aplicația dedicată, premiată la nivel internațional. În România, ABOUT YOU oferă o gamă variată de peste 100.000 de produse de la aproximativ 600 de branduri – multe dintre acestea fiind pentru prima dată disponibile pe piața locală.

Transportul este gratuit, iar plata poate fi efectuată prin mai multe metode, precum card de credit sau numerar la livrare, iar clienții pot returna gratuit produsele în termen de 100 de zile.

Piața din România oferă un potențial uriaș pentru noi. Preconizăm o creștere foarte rapidă aici, scopul nostru fiind de a deveni lider de piață în rândul magazinelor online de fashion, într-o perioadă scurtă de timp. De asemenea, ne dorim foarte mult să atragem clienții din România cu platforma noastră extraordinară, gama foarte variată de produse, transportul gratuit și posibilitatea de a returna produsele gratuit”, declară Tarek Müller, co-fondator și co-CEO al ABOUT YOU.

ABOUT YOU este o companie europeană de fashion și tehnologie cu sediul în Hamburg, Germania și a fost creată în anul 2014 de trei tineri antreprenori în domeniul digital Sebastian Betz (28), Tarek Müller (30) și Hannes Wiese (38). Compania a ajuns la venituri anuale de 461 de milioane de euro și unul dintre start-up-urile cu cea mai rapidă creștere în domeniul comerțului electronic din Europa și printre puținii unicorni ai Europei cu o valoare de peste 1 miliard de dolari, fiind primul unicorn din Hamburg.

ABOUT YOU GmbH a fost înființată în 2014 ca subsidiară a Otto Group și face acum parte din portofoliul grupului.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii