FacebookTwitterLinkedIn

Magazinul Harry Potter din New York are aproximativ 2.000 mp și găzduiește cea mai mare colecție de produse Harry Potter și Fantastic Beasts din întreaga lume. Unitatea, care se întinde pe trei etaje, este construită în jurul a cincisprezece teme diferite, toate aducând la viață magia lumii vrăjitorilor.

La intrarea în magazin, clienții trec pe sub personajul Felix Phoenix care îi privește din tavan. Figurina impresionantă cântărește mai mult de 110 kg și este doar unul dintre numeroasele elemente de recuzită realizate manual pentru a uimi clienții. În total, există mai mult de o mie de articole decorative expuse în magazin, scrie RetailTrends. Printre acestea se numără și obiecte autentice folosite în celebra serie de filme Harry Potter.

Mai multe tehnologii digitale au fost, de asemenea, integrate în magazin. De exemplu, vizitatorii vor putea găsi „chei fermecate” prin intermediul aplicației fan clubului Harry Potter pe care le pot folosi pentru a debloca o serie de videoclipuri. În plus, fanii micuțului vrăjitor și ai prietenilor acestuia se pot juca și două jocuri VR: „Haos la Hogwarts” și „Wizards Take Flight”.

Deschiderea trebuia să aibă loc în anul 2020, dar pandemia de Covid-19 a dus la amânarea acesteia.