FacebookTwitterLinkedIn

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, redeschide din 6 iunie magazinul din centrul comercial Plaza România, după un proces de modernizare și retehnologizare care a durat 6 săptămâni.

Retailer-ul răspunde, astfel, noilor trenduri și nevoilor și așteptărilor consumatorilor. Chiar dacă achizițiile online câștigă teren, oamenii preferă în continuare să vadă și să testeze produsele în magazine, înainte de a lua o decizie de cumpărare. Prin urmare, vizitele în showroom-uri înseamnă acum mai multă atenție către client și către a-i oferi acestuia experiențe personalizate.

„Analizăm constant comportamentul clienților și ne adaptăm rapid la dorințele și așteptările lor. Oamenii caută mai mult decât un spațiu în care se duc, aleg un produs și fac o tranzacție. Caută un loc care să le ofere încredere, interactivitate și inspirație. Tocmai de aceea, ne vom concentra în perioada următoare nu doar pe a fi în proximitatea clienților noștri și a le oferi produse la cele mai bune prețuri, ci și pe reorganizarea centrelor noastre și a trece la nivelul următor în comerțul bazat pe experiență”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Modernizarea magazinului Altex din Plaza România face parte planul planul de investiții stabilit de retailer pentru acest an. În 2020, Altex România va investi peste 27 de milioane de euro din fonduri proprii și nu numai în extinderea rețeiei, în modernizarea infrastructurii, dar și în tehnologie. Până la finalul anului, retailer-ul va inaugura cel puțin trei noi magazine în Chiajna, Lugoj și Deva și va extinde Centrul Logisitic din Dragomirești cu peste 37.000 mp. De asemenea, Altex România se va axa și pe proiecte de automatizare a activităților desfășurate în zona depozitelor, pe digitalizare și mutarea activității în Cloud (introducere Machine Learning și utilizarea inteligenței artificiale).

Centrul de servicii Altex din Plaza România va funcționa în intervalul orar 10:00- 20:00.