FacebookTwitterLinkedIn

Retailerul de ceasuri și bijuterii din categoria premium a dezvăluit recent colaborarea sa cu Mădălina Ghenea, actriță și model de origine română. Acest parteneriat introduce o nouă etapă din evoluția brandului, povestea „The Joy of a Diamond Christmas”.

Cu această colaborare, KULTHO și Mădălina Ghenea își propun să transforme fiecare cadou într-o amintire prețioasă, creând emoții autentice și momente ce vor rămâne mereu în inimile noastre. Fie că este vorba de o inel, o brățară, un colier sau o pereche de cercei, bijuteriile sunt un cadou care reflectă personalitatea, stilul și eleganța celor care o poartă, dar și sentimentele celor care le oferă.

Povestea KULTHO se desfășoară în orașul magic al Italiei, Veneția, acolo unde frumusețea actriței care a jucat rolul legendarei Sophia Loren – una dintre cele mai frumoase femei din istoria cinematografiei – capătă și mai multă strălucire datorită diamantelor.

Nicio altă destinație nu pare, de altfel, mai potrivită pentru povestea bijuteriilor KULTHO, decât Veneția, unul dintre cele mai frumoase și romantice orașe din lume. Renumit pentru canalele sale, podurile, gondolele care explorează orașul și arhitectura sa deosebită, Veneția reflectă influențe diverse, de la stilul renascentist la cel bizantin. În acest cadru pitoresc, diamantele KULTHO evocă strălucirea de altă dată a orașului, cu farmecul și noblețea care l-au consacrat.

Cadrul istoric nu este deloc întâmplător, diamantele au fost mereu simbol al puterii, bogăției, dragostei și vieții. În alte culturi, diamantele au fost asociate cu soarele și zeitățile, dovedind totodată puteri vindecătoare și protectoare împotriva răului. Prin urmare, alegerea unui astfel de cadou înseamnă mult mai mult decât valoarea lor. Dincolo de bucuria de vedea un zâmbet larg, un cadou poate spune ceea ce cuvintele nu pot uneori exprima, arătând apreciere, iubire sau recunoștință.

Bijuteriile pe care Mădălina Ghenea le poartă în poveștea venețiană “The Joy of a Diamond Christmas” pot fi descoperite în rețeaua de magazine KULTHO, în cadrul campaniei desfășurate împreuna cu actrița care s-a alăturat de curând brandului de bijuterii KULTHO.

Sărbătorile au fost întotdeauna despre magia dăruirii, iar în acest an suntem încântați că Mădălina Ghenea se alătură KULTHO pentru a aduce strălucire și eleganță deosebită acestui sezon, îmbogățindu-l cu grația și farmecul ei. Colaborarea noastră se naște din dorința de a oferi clienților noștri o experiență unică și memorabilă”, a declarat Mădălina Diaconu, directorul de marketing KULTHO.