FacebookTwitterLinkedIn

Kiefer Sutherland și-a vândut casa din Toluca Lake, Los Angeles, cu opt milioane de dolari, dublul sumei pe care a plătit-o când a cumpărat proprietatea, în 2012.

Cumpărătorii sunt foștii copii-vedetă ai cinematografiei și televiziunii americane, Macaulay Culkin (interpretul adorabilului Kevin din blockbuster-ul anilor 90, „Home Alone”) și Brenda Song (unul dintre starurile serialului de televiziune pentru copii „The Suite Life of Zack & Cody”). Cei doi mai dețin o casă în orașul învecinat, Studio City, pe care au cumpărat-o anul trecut.

Construită în anii ‘30 după planurile arhitectului  Paul Williams, casa din Toluca Lake a fost modernizată recent de designerul de interior Ryan Brown și oferă acum cinci dormitoare, șase băi și o suprafață utilă totală de peste 450 de metri pătrați.

Curtea și grădina bine îngrijită sunt împrejmuite de un gard înalt. Garajul poate adăposti trei mașini, dar mai există o zonă amenajată ca parcare pentru oaspeți.  

Dormitorul matrimonial are vedere spre splendida curte din spate, în care este amenajată o piscină dreptunghiulară. În apropierea acesteia se află un mic teren de golf și o terasă mare pentru servit masa în aer liber, cu pergolă și șemineu.

Macaulay Culkin este împreună cu Brenda Song din 2017, după ce anterior a avut o relație de opt ani cu Mila Kunis, actuala soție a lui Ashton Kutcher.

Foto MLS Real Estate