Cautare
, Contributor

Tech |
|

Logitech a raportat o creștere triplă a profitului operațional

Logitech și-a revizuit pe plus, pentru a treia oară, previziunile anuale ale profitului operațional.  
Logitech

Logitech International a raportat marți o creștere de peste trei ori a veniturilor operaționale ajustate trimestrial, beneficiind de cererea tot mai mare de produse la domiciliu și accesorii pentru jocuri, în urma blocajelor impuse în pandemie, informează Reuters.

Producătorul de periferice pentru computer își mărește, pentru a treia oară, perspectivele de creștere a vânzărilor și a profitului pentru anul 2021. Acum se așteaptă la un avans al vânzărilor pentru întregul an de la 57% la 60% în termeni valutari constanți și venituri operaționale ajustate de 1,05 miliarde de dolari.

Cererea pentru dispozitivele sale de videoconferință și perifericele de jocuri pe computer a crescut pe măsură ce tot mai mulți oameni au lucrat de acasă, în timp ce vânzările de console de jocuri au crescut ca urmare a închiderii cinematografelor și a altor facilități de agrement.

Vânzările companiei au crescut cu 85% la 1,67 miliarde de dolari în al treilea trimestru, o perioadă de vârf, în mod tradițional.

Logitech a prognozat anterior o creștere anuală a vânzărilor de la 35% la 40% în termeni valutari constanți.

„Investim din ce în ce mai mult în capacitățile și oamenii noștri pentru potențialul de creștere pe care îl vedem în viitor”, a spus Bracken Darrell, director executiv Logitech.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii