Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Liviu Tudor a fost ales Președinte al European Property Federation

Liviu Tudor, cel mai mare proprietar de birouri din România, a fost ales președinte al EPF (European Property Federation), în cadrul întâlnirii Consilului de Conducere al EPF care a avut loc la Göteborg, Suedia.
Liviu Tudor

Liviu Tudor, CEO al Genesis Property, cel care a creat o structură organizată ce reprezintă proprietarii și investitorii din domeniul imobiliar din România și pe care a afiliat-o ulterior la EPF, preia mandatul într-un moment de consolidare și extindere a UE în Europa de Sud-Est. Tudor îl succede la Președinția EPF pe John Frederiksen, fost Președinte al Federației Daneze Imobiliare.

“România este printre țările din Europa de Sud-Est cu o industrie de real estate bine organizată. Am două priorități majore: în primul rând, imi doresc să promovez rolul investitorilor în domeniul imobiliar prin crearea unui spațiu propice pentru a atrage investiții europene de cel mai înalt nivel. În al doilea rând, voi susține EPF în activitatea sa de a asigura la nivel european reglementări care promovează un sistem dinamic pentru piața de real estate, adaptat provocărilor unei economii în continuă schimbare, afectată de aspectele de mediu și procesul îmbătrânirii populației”, a declarat Liviu Tudor.

“Liviu Tudor este foarte pregătit să conducă eforturile EPF în sensul consolidării și garantării pentru viitor a Pieței Interne a UE în domeniul real estate. Dincolo de abilitățile sale și experiență, alegerea lui Liviu Tudor marchează recunoașterea și creșterea atractivității pieței de real estate din România la nivel European și internațional”, a spus John R. Frederiksen, fost Președinte EPF.

Liviu Tudor  conduce Genesis Property, o companie de dezvoltare și investiții imobiliare care deține în București două parcuri de birouri de clasa A: West Gate și Novo Park care găzduiesc sediile mai multor companii multinaționale. El  este Președintele Patronatului Proprietarilor de Clădiri din România, asociație care reunește cei mai importanți investitori locali și internaționali activi pe piața de real estate din România.

EPF reprezintă toate aspectele legate de deținerea și investițile imobiliare: proprietari de clădiri rezidențiale, companii de închiriere a locuințelor, companii de investiții și dezvoltare a proprietăților comerciale, a centrelor comerciale, respectiv interesele investitorilor din domeniul bancar, asigurări și fonduri de pensii. EPF consiliază toate instituțiile UE în procesul de elaborare a politicilor publice în domeniul imobiliar.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii