FacebookTwitterLinkedIn

Într-o perioadă în care companiilor le e tot mai greu să recruteze candidați potriviți și să îi păstreze în companie, clădirile de birouri precum cele construite de Liviu Tudor pot reprezenta un răspuns la această problemă cu care se confruntă angajatorul modern. Managerii care le oferă angajaților birouri moderne, cu o mulțime de facilități, după model occidental, au șanse mai mari să îi păstreze în companie pe termen lung

West Gate e unul dintre aceste exemple de spații de birouri construite după model occidental. În plus, complexul pune la dispoziția comunității business o gamă mare de servicii şi facilităţi. Printre acestea se numără un centru medical, parcări dedicate, un restaurant, supermarket, spălătorie auto, mai multe cafenele, sală de fitness, dar și piscină exterioară, dotată cu pistă de alergare și rollerblading. Piscina exterioară din complexul West Gate e singura de acest fel dintr-un complex de birouri din România, a fost inaugurată în 2018 și a costat un 1,5 milioane de euro.

Potrivit președintelui Genesis Development, în contextul în care pe piața clădirilor de birouri se înregistrează un boom vizibil, diferența va începe să fie vizibilă tot mai mult la nivel micro. Cu alte cuvinte, chiriașii vor decide tocmai în funcție de bonusurile pe care le oferă spațiul respectiv.

Liviu Tudor a sesizat o altă nișă neacoperită de restul dezvoltatorilor de spații imobiliare pentru închiriat și a decis să utilizeze o parte din spațiul din West Gate pentru amenajarea unei unități de cazare moderne. Companiile au astfel beneficiul de a putea să-și cazeze partenerii și colegii veniți din alte orașe sau țări pentru diverse traininguri chiar în incinta sediului.

„Este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie reală, identificată în rândul companiilor din West Gate. Este mult mai ușor și mai productiv să-ți cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniți în delegație sau în training decât să îi plimbi prin tot orașul”, a precizat Liviu Tudor.

Studio One – Accomodation Suites, o unitate de cazare de patru stele în care a fost investită o jumătate de milion de euro, a fost inaugurată în 2018 și se bucură de o reală popularitate în rândul companiilor care au sediul în West Gate.

Cine e Liviu Tudor

Liviu Tudor a absolvit Facultatea de Aeronautică de la Institutul Politehnic din București și a urmat cursurile London Business School. De mai bine de 25 de ani e implicat în afaceri și de peste 15 ani activează pe piața imobiliară. Firma sa de investiții și dezvoltare imobiliară, Genesis Development, a ajuns în lumina reflectoarelor în anul 2000, când a fost dat în folosință Novo Park, unul dintre primele complexuri de birouri de clasa A din țara noastră.