Cautare
, Contributor

Forbes 500 |
|

Liviu Brăiloiu

Liviu Brailoiu.jpg
Avere: 15 milioane de euro Vârstă: 46 de ani Reşedinţă: Constanţa Domenii: Turism, transporturi, confecţii, imobiliar

Fostul prefect de Constanţa Liviu Tit Brăiloiu a rămas să conducă afacerile familiei pe litoralul românesc. El este considerat unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Constanţa şi are în portofoliu Complexul turistic Palas – Pelican din Mamaia. Cele două hoteluri administrate de Brăiloiu pe Litoral, unul de patru stele şi altul de trei stele, au o capacitate de cazare de peste 500 de locuri.

Brăiloiu este proprietar şi peste două apartamente în Constanţa, are o casă la Madrid şi două terenuri intravilane, unul de 1.407 metri pătraţi în Mamaia, cu o valoare de impozitare de trei milioane de euro, şi altul de 650 metri pătraţi, în Constanţa. Omul de afaceri constănţean conduce un BMW de top, dar mai are în garaj o Toyota şi un Nissan. Recunoaşte că „aleargă“ pe motocicletă de 25 de ani şi chiar a participat la competiţii de specialitate. Recent, în urma unui accident rutier produs în faţa unui club de fiţe din staţiunea Mamaia, Brăiloiu a ajuns la Urgenţe, la Constanţa, dar acest lucru nu l-a oprit să conducă din nou.

Este pasionat de ceasuri şi susţine că are o colecţie de diferite mărci evaluată la 300.000 euro. În paralel, Brăiloiu colecţionează arme de vânătoare, dar şi obiecte de artă. El şi-a reevaluat armele de vânătoare personale la 100.000 de euro, iar colecţia de tablouri la aproximativ 350.000 de euro. Bijuteriile şi pietrele preţioase pe care constănţeanul le are ajung să depăşească 400.000 de euro. Conturile bancare ale lui Brăiloiu ating un milion de euro, iar împrumuturile pe care le are de recuperat îi aduc încă 2,5 milioane de euro. Printre firmele la care Liviu Brăiloiu este acţionar se numărără Complex Palas Pelican, Spain International, National Service Grup, Ospitalitatea Romtur SRL şi SC Mont Impex cu 25%.

Businessmanul face afaceri în domeniul turismului, al confecţiilor şi transporturilor în Spania, unde ar deţine un hotel cu 500 de locuri de cazare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii