FacebookTwitterLinkedIn

Leventer Medical Group a dezvoltat un parteneriat cu rețeaua dermatologică Nova Derm din Constanța, a anunțat compania. Potrivit acordului, medicii din Dobrogea se vor pregăti în tratarea pacienților cu diagnostic de dermato-oncologie. Planurile prevăd și înființarea unui Centru Regional Dobrogea al Leventer Medical Group & Nova Derm. 

„Mă bucur că am putut începe acest proiect și sunt convinsă că se va transforma rapid într-o infrastructură complexă de supraspecializare medicală”, a declarat Dr. Mihaela Leventer, fondator și acționar Leventer Medical Group și Președinte al Fundației pentru Sănătatea Pielii.  

Dr. Mihaela Leventer și echipa sa de dermatologi specializați în abordarea chirurgicală a cancerelor cutanate au demarat deja programul de pregătire în Microchirugia Mohs cu Dr. Andrei Dimancea în Constanța. 

Finalizarea parteneriatului regional se va desfășura în câteva faze, finalizate prin deschiderea Centrului Regional Dobrogea al Leventer Medical Group & Nova Derm. Centrul va asigura accesul pacienților cu boli dermatologice și suspiciune dermato-oncologică din regiune la screening de specialitate, la diagnostic prin laboratorul de dermatopatologie și la o soluție terapeutică prin departamentele de dermato-chirugie și terapie oncologică. 

Primul pas, desfășurat pe o perioadă de 12 luni, este estimat să se încheie în toamna acestui an. Transferul competențelor medicale include observarea și asistarea la 250 operații pentru pacienți cu diagnostic cert de carcinom și melanom, efectuarea de 100 de intervenții prin tehnica de Microchirurgie Mohs, prelevarea de biopsii pentru leziuni care prezintă suspiciune dermato-oncologică, dar și pregătirea în laboratul de dermatopatologie. 

Afacerile cu servicii medicale din domeniul dermatologiei, în creștere de două cifre

Dermastyle, compania înființată în urmă cu 21 de ani de Dr. Mihaela Leventer, a obținut anul trecut o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei, în creștere cu 41% față de anul precedent, în timp ce profiturile au ajuns la 923.967 de lei, o creștere de 5.429%! 

Compania are doi acționari, fiecare cu părți egale: Dr. Mihaela Leventer și Opran Constantin Claudiu. O altă afacere în care Mihaela Leventer deține 95% din acțiuni este Dermastyle Estetic, cu activități de comerț al produselor farmaceutice. Aceasta a obținut în 2022, potrivit Termene, afaceri de 574.170 de lei, în creștere de 95% față de anul 2021.

Nova Derm din Constanța a fost fondat în anul 2012 de către dr. Andrei Dimancea. Clinica are peste 20.000 de pacienți anuali, o echipă de 10 medici și o rețea de 7 puncte de lucru în Dobrogea. Începând cu anul 2025 este planificată deschiderea unei unități spitalicești de nișă în Ovidiu, zona de nord a Constanței, cât și o investiție în turism medical anti-aging pe litoral. Compania Innovative Derm, prin care este controlată rețeaua de clinici, a obținut anul trecut afaceri de 4,4 milioane de lei, în creștere de 39% față de 2021.