Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Lagardère Travel Retail deschide un nou magazin 1 Minute în București.Unde este amplasat?

Lagardère Travel Retail deschide un nou magazin 1 Minute în clădirea Charles de Gaulle Plaza.
 aboneaza-te
1-minute-1

1 Minute este un concept internațional de tipul quick service restaurant care oferă clienților o gamă bogată de produse, axată în principal pe fresh food (sandvișuri preparate după rețete proprii, salate ready-to-eat, sucuri proaspete de fructe, deserturi, patiserie), cărora li se adaugă o selecție de produse tip convenience.

Magazinul 1 Minute din Charles de Gaulle Plaza aduce în plus integrarea conceptului So!Coffee în cadrul aceluiași spațiu, într-un coffee corner dedicat. Astfel, clienții se pot bucura de cafeaua de specialitate, într-o locație cu design modern, adaptată centrelor de afaceri. Spațiul beneficiază și de zona de seating cu wi-fi, pentru a facilita întâlnirile în zonă. În sezonul cald, clienții se pot bucura de terasa exterioară.

„Deschiderea noului magazin 1 Minute contribuie la expansiunea rețelei Lagardère și susține strategia companiei, care pornește de la ideea de a fi “la un minut distanță” de toți cei care își doresc produse proaspete și ready-to-eat pentru un moment gurmand. Și acest magazin a fost gândit astfel încât să ofere o gamă variată de produse, ținând cont și de specificul zonei, care generează un flux constant de trecători. Conceptul propus aduce și un corner So!Coffee, din dorința de a crea un spațiu de relaxare și socializare pentru clienții noștri”, a declarat Costin Neacsu, COO Food Service Lagardère Travel Retail.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii