FacebookTwitterLinkedIn

Adina Foldager este antreprenorul care se dedică mult, din pasiune și dăruire, businessului ei. Asta și pentru că este de părere că femeile sunt atât de puternice că pot face orice își doresc, îmbinând perfect maternitatea și cariera.

„Când spun antreprenoriat spun de fapt un proiect care să îmi aparțină în totalitate, în care să am putere de decizie deplină și care să reflecte valori implementate de mine, fără compromisuri. Cu aceste convingeri am conturat brandul Adinish și mă bucur foarte tare că am reușit să transmit prin el ceea ce cred eu de fapt – că trebuie, ca părinți, să contribuim la o creștere cât mai sănătoasă a copiilor noștri, că un decor aerisit este foarte important, atât pentru părinți, cât și pentru copii, iar stilul scandinav minimalist menține armonia între stilul de viață deja existent al părinților și schimbările inerente determinate de apariția copiilor în viața lor. Locuiesc împreună cu soțul și cei doi copii în Danemarca și activez în domeniul puericulturii de peste 15 ani. Povestea mea de mamă este una puțin diferită. Eu sunt ceea ce numim noi în Danemarca, bonus-mamă. Annabella și Bertil nu sunt copiii mei naturali, ci ai soțului dintr-o căsnicie anterioară. Când toți patru ne-am unit destinele, copiii erau foarte mici. Stilul meu de viață independent și foarte dinamic a fost schimbat într-un mod neașteptat din toate punctele de vedere, însă ceea ce a fost foarte important pentru mine este să contribui la o creștere cât mai sănătoasă a copiilor. Se pare că destinul meu m-a făcut să descopăr că, și fără a naște copii, am o dragoste nemărginită pentru ei, iar interesele și bunăstarea lor este pentru noi mai presus decât orice. Nu simt că prin copii valorile mele s-au schimbat. Ele sunt aceleași, sunt aliniate cu soțul meu și împreună încercăm să le implementam și în viața copiilor noștri.

Vizitele în țară ne-au făcut să ne dăm seama că părinții români încep să adopte stilul scandinav, așa că am decis să pornim la drum cu acest business – primul magazin de puericultură scandinavă din România și primul magazin de tip one stop shop premium care acum devine și un lanț de magazine! Suntem o afacere de specialitate, cu un sortiment foarte vast de produse de calitate premium, testate la standarde înalte europene. Cei care ne trec pragul, atât în shop, cât și în magazinul online, sunt adulți care aleg să își petreacă viața alături de copii, apreciază designul remarcabil, produsele de calitate, au o abordare durabilă, precum și un simț de responsabilitate pentru mediul înconjurător și societate. Activitatea noastră a început mai întâi în online, însoțită de multe evenimente organizate special de noi în diverse orașe ale țării, urmate de deschiderea showroom-ului în București. Din 4 iunie am deschis primul Adinish în regim de franciză în Cluj-Napoca și, pentru că cererea este foarte mare, planul nostru este să deschidem Adinish showroom în Timișoara, Iași, Brașov și Constanța. Mărcile din portofoliul nostru sunt în exclusivitate reprezentate de Adinish pe teritoriul României și în țările din jur”.