FacebookTwitterLinkedIn

Noul restaurant va fi inaugurat pe 25 ianuarie, pe domeniul ecvestru Singureni.

Iubitorii de experiențe fine dining sunt invitați la Hambar, să redescopere gusturile românești de odinioară interpretate de Executive Chef Alexandru Dumitru într-o manieră modernă, originală.

Tartă crocantă cu păstrăv afumat

La Hambar va funcționa într-un fost grajd amenajat pe domeniul Singureni Manor Equestrian Retreat și își propune să ofere experiențe culinare inedite în mijlocul pădurii, în vecinătatea cailor.

Restaurantul reprezintă o investiție a proprietarilor domeniului Singureni Manor, care anul trecut a avut o cifră de afaceri de aproximativ două milioane de euro.

Restaurantul pune la dispoziția oaspeților o cramă impresionantă care cuprinde peste 350 de etichete de vinuri, cu o investiție de peste 100.000 de Euro. Vinurile sunt atent selecționate din cele mai importante zone viticole ale lumii, unele dintre ele fiind ediții limitate.

Chef Alexandru Dumitru

Chef Alexandru Dumitru a fost desemnat, în iunie 2019, “Chef of the Year”, de ghidul Gault & Millau România. În același an, Alexandru Dumitru a fost inclus în topul World 50 Best Discovery, ca unul dintre cei mai influenți bucătari din noul val al gastronomiei românești. Cu ucenicia făcută în restaurante din Ghidul Michelin, atât în SUA cât și în Europa, Alex a revenit în România propunându-și să pună bucătăria românească modernă pe harta gastronomică a lumii.

Deschis în iulie 2021, Singureni Manor Equestrian Retreat a reușit să fie gazdă pentru mai bine de 10.000 de vizitatori și să fie votat „Best Resort în România” la Top Hotel Conference & Awards 2022.

Foto Matei Buta