Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

La Fântâna a lansat primele sticle cu apă îmbuteliată la 0,5 litri

La Fântâna, furnizor de apă și cafea pentru companii din România și Serbia, a intrat pe piața apelor îmbuteliate, lansând La Fântâna – Apă de izvor (plată și carbogazoasă) în sticle de plastic la 0,5 litri.  
LFA 2

Potrivit companiei, noul produs completează gama de servicii de furnizare de apă, care include watercooler cu apă la bidon de 19 litri, watercooler-purificator de apă și apă de izvor la cutie de 10 litri.

Noile produse pot fi livrate atât clienților reprezentând companii, cât și persoanelor fizice, prin intermediul site-ului La Fântâna. Apa din sticlele de 0,5l provine din sursa deținută de companie în Serbia și este îmbuteliată la unitatea proprie din această țară, singura din cele deținute care poate acomoda în prezent capacitățile de producție necesare.

”(…) Cu La Fântâna – Apă de izvor 0,5l avem un portofoliu complet de opțiuni care pot acoperi toate nevoile clienților companii pentru apă. În același timp răspundem și clienților rezidențiali, care pot beneficia de acum și de varianta „mobilă” a unei soluții de hidratare La Fântâna, disponibilă cu livrare acasă”, a declarat Cristian Amza, CEO La Fântâna Group.

În 2015, Grupul La Fântâna a raportat o cifră de afaceri consolidată de peste 42 de milioane de euro și un profit brut consolidat de 5 milioane de euro (conform situațiilor financiare IFRS) din servicii asigurate pentru mai mult de 50.000 de clienți.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii