FacebookTwitterLinkedIn

Kylie Minogue va concerta timp de trei luni, începând din noiembrie, la hotelul-cazinou The Venetian din Las Vegas.

Este prima rezidență în Las Vegas a lui Kylie Minogue, în vârstă de 55 de ani. Spectacolele vor avea loc în sala Voltaire de la The Venetian, care va fi inaugurată cu această ocazie. „Noua locație va avea 1.000 de locuri și va șterge delimitările dintre un club privat, o sală de concerte și o arenă de entertainment non-stop”, potrivit website-ului hotelului. „Echipa de creație a organizat sala astfel încât spectatorii să se poată ridica de la mese și să danseze – abia aștept să cânt în acest decor”, traduce pentru noi cântăreața australiană, care își va lansa în septembrie al șaisprezecelea album din carieră, „Tension”.

Biletele la concertele de la Venetian vor fi puse în vânzare începând cu 3 august.

Coperta albumului „Tension”, ce urmează să fie lansat în septembrie

Kylie Minogue este cea mai bine vândută artistă pop australiană, cu 80 de milioane de discuri. În 2005, la 36 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la sân și a făcut o lumpectomie (extirpare parțială a țesutului mamar), urmată de chimioterapie. Diagnosticul de cancer s-a dovedit a fi unul eronat, după cum a declarat artista la Ellen De Generes Show, în 2008, citată de BBC News.

The Lobby at The Venetian

Las Vegas găzduiește în perioada următoare câteva rezidențe importante – Adele, la Caesar’s Palace (4 – 26 august, 1 – 30 septembrie, 6 – 28 octombrie), Maroon 5 la Dolby Live Park MGM (2 – 12 august) și U2 la MGM Sphere (5 – 28 octombrie).