FacebookTwitterLinkedIn

După inaugurarea, în 2013, a biroului din Houston (SUA), în care lucrează acum peste 10 profesioniști, Kubis Interactive mizează pe o dezvoltare în Europa Centrală și de Vest.

Vlad Popovici (foto), Managing Director Kubis, a declarat: „Deschiderea biroului din Praga a venit natural, pentru că, deja de mai mult de un an, Kubis a câștigat și gestionează clienti locali importanți. În următorii trei ani, avem în plan construirea unei rețele puternice de birouri operaționale în regiune, care să ofere creativitatea locală, dar și forță de vânzări adaptată pieței. Calitatea producției va fi asigurată de biroul puternic dezvoltat din București. Nu vorbim, însă, doar de producție propriu-zisă, ci planul nostru este să oferim servicii integrate care aduc valoare adăugată brandurilor de pe aceste noi piețe – precum strategie de digital și soluții inovative”.

Poziționarea Kubis în România ca „partener pe termen lung” asigură agenției recomandări solide în rețea de la clienții săi tradiționali.

Potrivit estimărilor, biroul din Praga va aduce, la început, o contribuție de circa 10% din businessul Kubis. În aproximativ doi-trei ani, pe măsură ce echipa locală va crește, impactul biroului din Praga va fi semnificativ. Echipele din București, Praga și Houston, totalizând aproximativ 80 de profesioniști, vor face constant schimburi de experiență pentru a asigura creșterea accelerată a biroului din Praga.