Cautare
, Staff

Analize |
|

Kepler România, compania de consultanță și servicii IT menține o rată de fluctuație a angajaților sub media pieței de profil din România

Kepler, firma de consultanță și servicii IT, parte a grupului ALTEN are angajați cu o vechime de peste 10 ani, dat fiind faptul că industria IT înregistrează cele mai ridicate rate de fluctuație a angajaților.
www.bogdanzop.com

Mai mult de o treime (35%) dintre angajații Kepler din toate departamentele sunt angajați ai companiei de peste 10 ani.

Prin prisma unei analize interne demarate de Kepler, motivele principale pentru care angajații au rămas în companie de-a lungul anilor sunt redate de stilul de management, echilibrul dintre viața profesională și cea personală, precum și de proiectele inovatoare.

În România, rata de fluctuație a angajaților din domeniul IT este în medie de 20-30%. Kepler s-a menținut constant pe parcursul ultimilor ani sub această medie, prin fidelizarea personalului.

”Am reușit să menținem o rată de retenție a personalului foarte bună în toți acești ani de activitate datorită faptului că suntem atenți la nevoile de dezvoltare ale angajaților noștri. În industria IT recompensele financiare nu mai reprezintă singurul factor de decizie când vine vorba despre schimbarea locului de muncă. Inginerii software caută proiecte inedite care să le provoace abilitățile, caută un program flexibil și un mediu de lucru plăcut. La Kepler, ne-am concentrat pe crearea de noi oportunități pentru ca angajații noștri să regăsească aceste extra-beneficii în mod constant.”, a declarat Petrișor Guță, Director General Kepler.

Compania are în prezent peste 200 de angajați în sediile din București, Pitești și Craiova.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii