FacebookTwitterLinkedIn

Până la reprogramarea acestor premiere, fanii actorului Keanu Reeves îl pot revedea în trei filme difuzate de FilmBox până la sfârșitul lunii mai.

Henry’s Crime” (”Crima lui Henry”) este o comedie romantică regizată de Malcolm Venville, în care mai joacă și Vera Farmiga și James Caan. ”M-am implicat în realizarea scenariului, așa că pot spune că am fost parte din acest proiect de la zero”, a povestit Keanu Reeves. ”Henry’s Crime” (”Crima lui Henry”) este la FilmBox Extra, miercuri, 20 mai, de la ora 22:00.

Un alt film difuzat în luna mai, la FilmBox Premium, este ”Replicas” (”Copii perfecte”) – un thriller science fiction, regizat de Jeffrey Nachmanoff, cu Keanu Reeves și Alice Eve.

Rolul principal i-a fost propus inițial lui Nicolas Cage, dar până la urmă i-a revenit lui Reeves, a cărui casă de producție s-a și ocupat de realizarea filmului.

Reeves joacă rolul unui om de știință hotărât să-i readucă la viață pe cei din familia sa, morți într-un accident de mașină. Și în acest proiect, Reeves s-a implicat mai mult decât ca simplu actor. ”Am fost ca un fel de producător creativ. Am participat puțin și la dezvoltarea poveștii, a scenariului, am colaborat cu scenaristul, m-am implicat în conturarea personajelor. E o adevărată plăcere să contribui în mai multe aspecte când vine vorba de un film”, povestește Keanu Reeves. ”Replicas” (”Copii perfecte”) este miercuri, 27 mai, de la ora 22:30, la FilmBox Premium.

Cea de-a treia propunere este thrillerul „Exposed”, cu Ana de Armas, Keanu Reeves, Christopher McDonald, Big Daddy Kane și Mira Sorvino. Filmul spune povestea unui poliţist detectiv care investighează adevărul din spatele morţii partenerului său. Cazul misterios scoate la iveală corupţia din poliție şi un secret periculos.

Inițial, rolul jucat de Keanu Reeves ar fi trebuit să fie unul secundar, dar în etapa de post-producție s-a decis ca întreaga poveste să se concentreze pe el, și nu pe personajul feminin.

”Exposed” se poate vedea la FilmBox Premium, vineri, 29 mai, de la ora 22:25.