Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Kanal D va difuza cea mai dură competiție din istoria televiziunii: „Survivor România”

Kanal D aduce un reality show de intensitate maximă: „Survivor Romania”. Considerat un experiment social și un test de supraviețuire, reality show-ul va pune la încercare concurenților, vedete și oameni necunoscuți încă publicului larg, inteligența, puterea de adaptare la condiții extreme, inventivitatea, forța și rezistența fizică și psihică.
Survivor Romania 1_Kanal D

Formatul original, produs de Acun Medya, a fost difuzat în țări precum Grecia și Turcia, unde a înregistrat un mare succes, atingând și 50% cotă de piață, conform coumicatului Kanal D.

Abandonați în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții vor fi nevoiți să-și construiască singuri adăpost, să-și procure hrana, să-și găsească aliați în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supraviețuirea. La sfârșitul acestor încercări va rămâne un singur câștigător.

Concurenții se vor lupta nu numai cu condițiile dure de viață, dar și cu propriile temeri și cu percepția celor din jur. Bătălia lor va fi aceea de a se sustrage eliminărilor succesive și menținerea în concurs.

Persoanele care pretiund că au calități de învingător și urmăresc să câștige Marele Premiu se pot înscrie în cursa pentru competiția televizată „Survivor Romania” accesând site-ul  survivorromania.ro și răspunzând întrebărilor din formularul de înscriere.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii