Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Jumătate dintre angajații Castelului Bran rămân fără locuri de muncă

Aproape jumătate dintre cei peste 120 de angajaţi ai Castelului Bran rămân, de la 1 octombrie, fără locuri de muncă. Pandemia a provocat o criză fără precedent în instituţia care până acum era vizitată anual de peste un milion de turişti din toată lumea, informează RADOR.
 aboneaza-te
106 dosar Castelul Bran

Anul acesta au trecut pragul castelului doar 400.000 de persoane, fapt care a dus la diminuarea veniturilor cu aproape 90%, informează RADOR.

Alexandru Prişcu, directorul Castelului Bran: „Odată cu măsurile de siguranţă luate la nivel mondial, noi am pierdut aproape 64% dintre vizitatori. am fost obligaţi astfel să ne axăm pe piaţa internă, dar nici piaţa internă nu a reacţionat o bună perioadă deloc. Luna iulie înregistrează o scădere de aproape 76% din numărul de vizitatori şi o scădere a încasărilor de 90%. Rămânem cu un colectiv de 64 de persoane”.

Directorul Castelului Bran a dat asigurări că instituţia respectă cu stricteţe toate măsurile de siguranţă impuse de autorităţi, astfel că niciun angajat nu a fost, până acum, infectat cu noul coronavirus.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii