Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Jumătate dintre angajații Castelului Bran rămân fără locuri de muncă

Aproape jumătate dintre cei peste 120 de angajaţi ai Castelului Bran rămân, de la 1 octombrie, fără locuri de muncă. Pandemia a provocat o criză fără precedent în instituţia care până acum era vizitată anual de peste un milion de turişti din toată lumea, informează RADOR.
106 dosar Castelul Bran

Anul acesta au trecut pragul castelului doar 400.000 de persoane, fapt care a dus la diminuarea veniturilor cu aproape 90%, informează RADOR.

Alexandru Prişcu, directorul Castelului Bran: „Odată cu măsurile de siguranţă luate la nivel mondial, noi am pierdut aproape 64% dintre vizitatori. am fost obligaţi astfel să ne axăm pe piaţa internă, dar nici piaţa internă nu a reacţionat o bună perioadă deloc. Luna iulie înregistrează o scădere de aproape 76% din numărul de vizitatori şi o scădere a încasărilor de 90%. Rămânem cu un colectiv de 64 de persoane”.

Directorul Castelului Bran a dat asigurări că instituţia respectă cu stricteţe toate măsurile de siguranţă impuse de autorităţi, astfel că niciun angajat nu a fost, până acum, infectat cu noul coronavirus.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii